Welcome to Hervormde Gemeente Hasselt   Click to listen highlighted text! Welcome to Hervormde Gemeente Hasselt Powered By GSpeech

Inloggen

We werken nu een tijd met aanmelden voor kerkdiensten met kerktijd.nl. In de afgelopen periode kwamen er vragen naar boven die we graag willen beantwoorden en we willen uitleggen waarom de huidige werkwijze is zoals deze is.

Waarom aanmelden?

  • We willen de beschikbare plekken eerlijk te verdelen.
  • We moeten een kloppend overzicht hebben van de aanwezigen. In geval van een uitbraak moeten we direct kunnen handelen.

Waarom kerktijd.nl

Omdat dit systeem automatisch eerlijk plekken verdeeld en een overzicht geeft wie er komen.

Hoe werkt het?

Op maandag worden bezoekers die het langst niet zijn geweest het eerst uitgenodigd. Een bezoeker krijgt 48uur de tijd om te reageren op de mail.

  • We willen vragen of u de uitnodiging wilt beantwoorden met ‘ik kom wel’ of ‘ik kom niet’. Als u niet reageert houdt u wel 48 uur de plekken bezet.
  • Al u kiest voor ‘ik
  • zijn afzonderlijke categorieën. Het systeem kijkt per categorie wie het eerst aan de beurt is, hierdoor kan u dus op één zondag voor beide diensten uitgenodigd worden.

Uitzonderingen

  • Gemeenteleden die geen e-mail hebben worden gebeld door de (wijk)ouderling.
  • Gasten kunnen zich aanmelden via de website. We willen ook een gastvrije gemeente zijn. Ze kunnen komen als ze tijdig aanmelden en er nog plek is.

Praktische punten.

  • Onderling plekken ruilen van ochtend kom niet’, dan gaat het systeem automatisch de eerstvolgende op de lijst uitnodigen. Ook komt u op een pagina waarin u kunt aangeven hoelang u geen uitnodigingen wilt ontvangen, dit kan handig zijn bij quarantaine of vakantie.

De ochtend- en avonddienst diensten is niet de bedoeling.

U kunt kiezen voor ‘ik kom niet’, vervolgens bent u degene die het eerst weer aan de beurt is.

Vragen?

Stuur een bericht naar André Booij,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

‍Uitleg in vullen aanmeldformulier Kerktijd.nl.

Gelukkig zijn de corrona regels wat verruimd en mogen er meer mensen naar de kerk komen. Dat is heel fijn en hopen dat u daar gebruik van gaat maken. Ook is er een extra dienst om 11.15 om zo de kerkgang voor iedereen toegankelijk te maken en de 1.5 meter te waarborgen. Voor het aanmelden is hier onder een uitleg. Kunt u er niet uit komen kom dan gerust even na het kerkkantoor op dinsdag ochtend.

Voor al uw vragen kunt u terecht op het kerkkantoor.

 Wanneer u op de site op de link Hier aanmelden klikt dan verschijnt het onderstaande aanmeldformulier, daar vult u de gevraagde gegevens in en verstuurd u het formulier door op Aanmelden te klikken. 

Kerktijd aanmelden

Nu bent u aangemeld bij Kerktijd.nl en kunt u een uitnodigingsmail verwachten, deze mail moet u wel beantwoorden met Ik kom wel of Ik kom niet

Kerktijd aanmelden 2

‍Deze uitnodiging blijft 48 uur actief, in die 48 uur moet u reageren op de uitnodiging, daarna vervalt de uitnodiging en wordt een volgend gemeentelid uitgenodigd.
Het zou fijn zijn als u direct op de mail reageerd, dan kan het systeem verder met de volgende uitnodiging.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech