Welkom op HervormdHasselt.nl   Click to listen highlighted text! Welkom op HervormdHasselt.nl Powered By GSpeech

De ledenpaginaknop is te zien wanneer u bent ingelogd.
Mailadressen en telefoonnummers zijn te zien als u bent ingelogd.
Leden van de Hervormde Gemeente te Hasselt kunnen hier een account aanvragen.

Toiletgroep banner

Klik op de bovenstaande afbeelding om het promotiefilmpje en de voortgang van de werkzaamheden te bekijken.

Zorg voor jongeren

Het doel van het JPT is aandacht hebben voor onze jongeren, met hen op te trekken op het pad van pre-puber tot jongvolwassenen door ruimte te maken voor het bespreken van kleinere en grotere (geloofs)vragen van onze jongeren.

 

Leden van het JPT:

René Pastoor,   {show accesslevels="Geregistreerd"}Gasthuisstraat 3, tel. 3373275{/show} (coördinator)

Henk van Hasselt,  {show accesslevels="Geregistreerd"}Willem Egbertsstraat 2 tel. 4772509{/show}

Annemarie de Jong,  {show accesslevels="Geregistreerd"}Eikenlaan 18, tel. 4775889{/show}

Wilma Veldman,  {show accesslevels="Geregistreerd"}Brouwersgracht 16, tel. 4773511{/show}

Klaes Maarten vd Stege,   {show accesslevels="Geregistreerd"}Streukelerstraat 12{/show}

 

Contactmail:  {show accesslevels="Geregistreerd"}Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.{/show}

{show accesslevels="Geregistreerd"}

Henk van Hasselt

Hallo, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Henk van Hasselt. Ik ben getrouwd met Hermien en we hebben 4 kinderen en 10 kleinkinderen,waarvan de oudste al weer 15 jaar is.
Na het lesgeven op het Agnieten College in de exacte vakken mag ik nu wat meer genieten van mijn vrije tijd. Op kerkelijk terrein heb ik 12 jaar als diaken en 4 jaar als ouderling mogen dienen en mocht een aantal jaren catechisatie geven aan de groep 14 en 15 jarigen. Op dit moment ben ik kringleider van de bijbelstudiegroep voor wijk 4 en 5 en ben ik gevraagd om deel uit te maken van het JPT wat Jeugd Pastoraat Team betekent . Zo blijf ik wel betrokken bij jullie, de jongeren van de gemeente die mij erg dierbaar zijn.
Het is belangrijk dat er personen zijn met een luisterend oor en een meelevend hart en die er willen zijn voor de jongeren van de gemeente. Dus als je met vragen zit, kom er gerust mee. Dat kunnen vragen zijn over alledaagse dingen, maar ook vragen die met het geloof te maken hebben. Zo krijg je de gesprekken waar het echt om gaat.
Als je mij bereiken wil dan kan dat via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rene Pastoor

Mijn naam is René Pastoor, geboren op 1 juni 1979, Samen met Mieke ben ik dit jaar 10 jaar getrouwd. 5 jaar hebben we in Zwartsluis gewoond, nu dus al 5 jaar in Hasselt. We hebben samen drie heerlijke kinderen, een meisje (Joanne), een jongen (Brían) en onze baby Twan. Ik zing als bas bij Mannenkoor Stereo. In het dagelijkse leven ben ik accountmanager bij Wezo en de Gemeente Zwolle om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te bemiddelen naar zo regulier mogelijke werk. Veelal 's avonds ben ik op pad als jeugdouderling binnen de gemeente. Binnen het JPT ben ik de coördinator en voer ik zelf ook gesprekken. Het mooie aan het JPT vind ik dat we ontspannen kunnen kennismaken en van elkaar kunnen leren. Dan vinden we elkaar ook in de "Ruwe stormen" van ons leven, om samen te zoeken naar Gods plan in jouw leven! Wil je meer weten, of een gesprek?

Klaes-Maarten van der Stege

Hoi, Ik ben Klaes-Maarten van der Stege getrouwd met Karina. We hebben 2
kinderen Anna en Rick en we wonen aan de rand van het mooie Hasselt. Tijdens mijn werk mag ik leiding geven aan het bedrijf Decostayle en Cocon waar we productiepresentaties vormgeven en produceren. Mijn passie is schaatsen en als trainer probeer ik dat ook over te brengen op andere mensen. Ik ben graag in gesprek met mensen en vind persoonlijk contact altijd enorm boeiend. Luisteren, observeren en adviseren en discussiëren is mijn uitgangspunt. Tijdens mijn periode als jeugdouderling heb ik veel met
jongeren gesproken en geleerd over de toekomst van de gemeente, jullie rol
daarin en wat we als volwasenen hierin voor jullie kunnen betekenen. Samen
luisteren en leren van elkaar dat is wat ik graag met jullie wil bereiken.
En als het nodig is problemen bespreken en samen zoeken naar een oplossing.Hoe..? We gaan op zoek in de Bijbel en in gebed, met en voor elkaar... Tot spreeks! Wil je contact opnemen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilma Veldman

Mijn naam is Wilma Veldman. Sinds maart 2016. maak ik onderdeel uit van het JPT-team. Op 8 september 1961, samen met mijn tweelingbroer Alex, geboren aan de Zuiderzeestraatweg in Hierden (bij Harderwijk). Op 18 juni 1982 getrouwd met Hans Veldman. In de afgelopen jaren gewoond in Delft, Hasselt en Dhaka (Bangladesh). We wonen nu al jaren met veel plezier aan de Brouwersgracht. Onze drie kinderen wonen zowel dichtbij als ver weg. (Hasselt, Ermelo en Mzuzu, Malawi). Daarnaast hebben we 2 lieve kleindochters.
In het dagelijks leven werk ik als Arbeids- en Organisatiepsycholoog en ben raadslid in de gemeente Zwartewaterland. Eén keer in de maand schenk ik koffie in de Regenboog, ook dat doe ik met plezier. In mijn vrije tijd hou ik van lezen, het luisteren naar klassieke muziek, wandelen/fietsen en genieten van de natuur.
Toen ik werd gevraagd voor het JPT-team, heb ik even nagedacht:”wat houdt het in, vinden tieners dit leuk, wat kunnen wij voor ze betekenen, etc.” Met deze en gene er over gesproken, een leuke, interessante cursus gevolgd om vervolgens van start te gaan. Een mooi stukje werk binnen onze gemeente.
In de vakantie komen we vaak in kerken waar hoegenaamd geen tieners/jongeren aanwezig zijn. Bij ons zitten ze volop. Gelukkig, laten we zuinig zijn op elkaar, samen vormen we immers de gemeente. Genoemd naar de naam van Christus.
Als je een afspraak wilt maken, mag je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Annemarie de Jong

Hallo allemaal, ik ben Annemarie de Jong, lid van het Jeugd Pastoraat Team. Ik ben geboren op 24 mei 1974 en getrouwd met Wilco. Sinds 2000 wonen wij in Hasselt aan de Eikenlaan. Wij hebben 3 kinderen: Marith, Jeanne en Wibe. Ik werk in het voortgezet onderwijs als teamleider onderbouw atheneum en gymnasium op het Carolus Clusius Cllege in Zwolle. Ik zie dus elke dag een heleboel pubers, en dat vind ik ontzettend leuk. Ook als JPT’er zie ik er naar uit om met jullie in contact te komen. Samen in gesprek over wat jou zoal bezig houdt, waar je blij van wordt en wat er tegen zit. Neem rustig contact op via annemarie –at-djng.net !
Wat houdt mij verder zoal bezig? In mijn schaarse vrije uurtjes speel ik graag badminton en piano (niet tegelijk natuurlijk…) en hou ik van buiten zijn.
Tot spreeks!

 {/show}

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech