Agenda

Boeken voor boeken
Vrijdag, 30. Juni 2023, 19:00 - 21:00
Hits : 231

BoekenBoeken voor boeken
Op D.V. vrijdag 30 juni 2023 zal er weer een boekenverkoop gehouden worden voor het goede doel. Het zogeheten 'Boeken voor boeken' vindt plaats in De Regenboog en heeft als doel om geld in te zamelen voor het GZB-project in Centraal Azië, dat onze gemeente steunt.
Bent u ook een liefhebber van lezen maar vindt u het zonde om steeds veel geld uit te geven aan boeken? Kom dan een kijkje nemen bij deze boekenverkoop, waar u voor €1,- de mooiste boeken op de kop tikt.

Van 19.00 tot 21.00 uur bent u van harte welkom om heerlijk rond te neuzen tussen de mooiste boeken. Uiteraard kunt u dit doen onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers.
Een hartelijke groet van de zendingscommissie

De Boekentafel
Zoals u ongetwijfeld weet is er in onze gemeente een boekentafel. In het winterseizoen is deze iedere week in de Regenboog present.
U kunt daar Bijbels, (jeugd)-boeken, gedichtenbundels, dagboeken, kaarten e.d. kopen.
De opbrengst is bestemd voor de Zending.
Helaas is de belangstelling voor deze boekentafel de laatste jaren minder geworden. Dit betekent dat er een behoorlijke voorraad Bijbels, nieuwe boeken op velerlei gebied, en kaarten in onze kasten staat.
We zijn nu gekomen aan het eind van het seizoen. Met de zendingscommissie is afgesproken dat de boekentafel ook aanwezig is op de avond van de verkoop “Boeken voor boeken “. Tegen sterk gereduceerde prijzen kunt u uw aankoop doen. De opbrengst gaat naar de zendingscommissie.
We hopen u op D.V. vrijdag 30 juni in de Regenboog te ontmoeten bij de Boekentafel.
U kunt terecht van 19.00 tot 21.00 uur. Hartelijk welkom!
De commissie van de Boekentafel