Grote of Stephanus Kerk,                            Markt 10,

Kerkkantoor,                                                Ridderstraat 1,

Gebouw De Regenboog,                            Regenboogstraat 2,

Gebouw Immanuel/Revelation station        Regenboogstraat 5,

Voor informatie over de kerkelijke gebouwen kan men terecht bij de beheerder: dhr. J. Admiraal, Eiland 33, 8061 HS, tel: 06-22982964, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kerkelijke gebouwen zijn in de eerste plaats voor kerkelijke doeleinden zoals: catechisatie, verenigingswerk, zondagsschool, ouderenbijeenkomst, gemeenteavond, lidmatenkring e.d.

Daarnaast is er, op ma t/m za, ruimte voor vergaderingen, familie-reünies e.d. Het zou een goede zaak zijn, wanneer we als gemeente zoveel mogelijk gebruik zouden maken van onze "eigen" gebouwen. U bent er van harte welkom van maandag tot en met zaterdag waar onze beheerder, dhr. J. Admiraal, graag voor u klaar zal staan. Tijdens recepties, koffietafels, warme lunch, diners e.d. heeft hij de nodige hulp tot zijn beschikking.

Gebruik Kerkelijke gebouwen in Corona tijd

Zoals het er nu (medio juli 2020) uitziet kunnen de Regenboog en Immanuel/Revelation Station weer beperkt worden gebruikt voor het winterwerk. Ook in de kerkelijke gebouwen moet de 1,5 m regel in acht worden genomen en is zingen niet mogelijk. Ook kan een zaal per avond maar door één groep gebruikt worden.

Met de 1,5 m regel is de capaciteit per zaal beperkt tot maximaal:

• 22 personen in de grote zaal;
  • 10 in zaal 5; 8 in de zalen 2, 3 en 6; 6 in zaal 7 en in de clublokalen (zaal 8 en 9) en 8 personen in het handenarbeidlokaal (zaal 10).

Daarnaast 10 personen in Immanuel/Revelation Station. We hopen op ieders begrip en medewerking hierbij, zodat catechese, kringen, verenigingen en clubs, zoveel als mogelijk, doorgang kunnen vinden en de opbouw van de gemeente het komende winterseizoen ook door de bijeenkomsten in de week in de Regenboog zoveel als mogelijk door kan gaan.

Nb.: Het volledige reglement is te downloaden van de Website onder het kopje: INFO.