Benefietconcert GZB
Zaterdag 22 Februari 2020, 19:30
Hits : 311

Benefietconcert Genemuider Mannenkoor Stereo op 22 februari in Grote Kerk Hasselt
Op 22 februari om 19.30 uur (deuren open om 19:00 uur) vindt een benefietconcert plaats voor het werk van het Genemuider stel Danny en Tabitha Schurink. Zij zijn voor de Gereformeerde Zendingsbond aan het werk onder de Roma-bevolking in Slowakije. Tijdens het concert zullen Genemuider Mannenkoor Stereo, Gospelkoor Candela uit Renswoude en organist Evan Bogerd schitterende liederen laten horen in de Grote- of St. Stephanuskerk in Hasselt. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren en is gratis. Wel vindt een collecte plaats waarvan de opbrengst helemaal bestemd is voor het werk van de familie Schurink.
Tijdens de avond zal dominee Westerhout de avond openen en sluiten, de heer v/d Meulen zal iets meer vertellen over het werk van de familie Schurink.
Wilt u meer weten over het werk van de familie Schurink of kunt u niet aanwezig zijn bij het concert maar hun werk wel steunen? Kijk dan op https://gzb.nl/hartvoorderoma