Vakantie Bijbel Week / Houtdorp 2020 gaat NIET door

Ook voor de Vakantie Bijbel Week (VBW) heeft het inmiddels welbekende virus gevolgen. We hebben helaas moeten besluiten dat we geen (alternatieve) VBW kunnen organiseren op een manier die onder de huidige omstandigheden verantwoord is én die aan alle kinderen tegemoet komt.
Om toch het Evangelie en het VBW-thema van 2020 met de kinderen te kunnen delen, krijgt ieder gezin waarvan ten minste één kind in 2019 aan de VBW heeft deelgenomen, in de eerste week (6-11 juli) of tweede week (13-18 juli) van de basisschoolvakantie een pakketje van Bijbelverhalen en verwerkingsbladen thuis bezorgd. Daar is ook een leuke en uitdagende opdracht aan toegevoegd om in de zomervakantie eens mee aan de slag te gaan!


Is er een vriendje of vriendinnetje die geen pakketje krijgt en ook wel mee zou willen doen? We willen jullie vragen om het pakketje dan zelf even te kopiëren voor diegene.
Krijgen jullie geen pakketje en is er in jullie gezin wel een kind in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar?
Stuur ons dan een bericht via vbwhasselt@hotmail.com, zodat we jullie kunnen toevoegen aan de adressenlijst.


We willen jullie ook attenderen op de social media van de VBW: zowel op Facebook (Vakantie Bijbel Week / Houtdorp Hasselt) als op Instagram (vbwhervormdhasselt) zal in de komende tijd berichten worden gedeeld, met onder andere het themalied.


Tenslotte is het goed om te noemen dat de laatste ochtend(kerk)dienst van de basisschoolvakantie (zondag 16 augustus) in het licht van thema van de VBW zal staan, en speciaal op de kinderen gericht.
Via de website van de Hervormde gemeente Hasselt kan de dienst online meebeleefd worden. Van harte daarvoor uitgenodigd!