Welkom op HervormdHasselt.nl   Click to listen highlighted text! Welkom op HervormdHasselt.nl Powered By GSpeech
Week 27.

Hallo allemaal,

Ook op deze warme zomerdag zijn de vrijwilligers onvermoeibaar aan de slag gegaan!

Nadat de archeologen hun onderzoeken hadden afgerond kon afgelopen vrijdag eindelijk begonnen worden met de eerste stappen in de opbouw.

Zo zijn er palen in de grond geslagen die gebruikt worden om de fundering op te laten steunen. Zo wordt voorkomen dat de aanbouw op termijn verzakt. Deze palen zijn vandaag gevuld met bewapeningsijzer en beton. Daardoor ontstaat een stevige basis.

Op de foto's is goed te zien dat voor het heien van de palen een speciale hei-installatie is gebruikt. Daarmee is schade aan omliggende gebouwen voorkomen.

Ook een handje meehelpen tijdens de bouw in de komende vakantie? Neem dan vandaag nog contact op met Herman Westrik. Vele handen maken licht werk en het bespaart ook nog eens op de arbeidskosten.

Twee linkerhanden maar tóch meehelpen aan de bouw? Het kan écht. Doe eenvoudig een donatie voor dit project.

Klik hiervoor op de optie Geven in de kerkplein app en kies voor de inzamelingsactie "Bouw toiletgroep Stephanuskerk" of scan de QR codes die bij deze actie horen.

Alle beetjes helpen!

Volgende week weer een update!
Toiletgroep 23 1   Toiletgroep-24.jpg
Toiletgroep 24 1 Toiletgroep-25.jpg Toiletgroep-26.jpg

Bezig met het archeologisch onderzoek bij de ingang van de kerk, restanten gevonden van een vroegere ingang
Toiletgroep 10 Toiletgroep 12