Welcome to Hervormde Gemeente Hasselt   Click to listen highlighted text! Welcome to Hervormde Gemeente Hasselt Powered By GSpeech

Tijdens het afgelopen weekend mochten we samen het Openingsweekend en de Startzondag beleven. Als organisatie kijken we dankbaar terug op de verschillende activiteiten. Een Bingo met ruim 120 deelnemers, een prachtige wandeltocht langs diverse gemeenteleden met leuke spelletjes, een fietstocht door de schitterende omgeving, een enthousiast sportief volleybaltoernooi, een gastvrije zondag waarbij gemeenteleden elkaar onder genot van koffie en thee mochten ontmoeten en een Sing-In waar we mooie liederen bij het thema mochten beluisteren. En laten we ook de bonusactiviteit 'de Survivalnacht' niet vergeten.
We hopen dat het voor jullie als gemeenteleden ook een waardevol en gezegend weekend was en dat we in het komende winterseizoen telkens opnieuw geraakt mogen worden door Gods liefde voor ons en stil mogen staan bij wat het thema ‘Goed om te horen’ voor ons mag betekenen. Dat we Zijn stemmen mogen verstaan als Hij ons roept.

Steun het werk van de GZB
Het weekend is uiteindelijk goedkoper geweest dan verwacht en heeft ongeveer € 180,- gekost. De kosten zijn inmiddels gedekt en daarom kan er ook al een mooi bedrag overgemaakt worden naar de GZB. Toch blijven giften voor het zendingswerk van de GZB van harte welkom.

Een gift overmaken kan als volgt. Gebruik het rekeningnummer 'NL92 RABO 0325 6006 27' en geef een gift onder vermelding van 'Openingsweekend'. De Kerkrentmeesters zorgen ervoor dat het geld op de juiste plek terecht komt.

Hartelijke groet,
Jos Zomer,
Jenienke van Zeumeren,
Anne Aalbers
Thera van Eijnsbergen
Gerjo van Eijnsbergen

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech