Op d.v. 18, 19 en 20 september hopen we als gemeente in aangepaste vorm een Openingsweekend te beleven. Het thema van het weekend is 'Goed om te horen'. Centraal staat 1 Samuël 3:1-10, waar Samuël geroepen wordt door God. We geloven dat ook wij als leden van de gemeente geroepen worden voor het werk in Gods koninkrijk. We hopen daar tijdens dit weekend en in het komende winterseizoen (samen) over na te denken.

Het Openingsweekend vindt plaats in een aangepaste vorm. In verband met de coronamaatregelen is het niet mogelijk om in grote aantallen bij elkaar te komen, daarom zorgen we ervoor dat de groepen niet teGoed om te horen groot worden om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. We hopen op deze manier in kleine groepjes toch een waardevol Openingsweekend te hebben.

De activiteiten kunnen alleen doorgaan bij voldoende animo en wanneer de coronamaatregelen het toestaan. Opgave is verplicht om mee te kunnen doen aan de verschillende activiteiten van het Openingsweekend. Zo voorkomen we te grote groepen en te veel samenloop bij de activiteiten. Als u meerdere gezinsleden opgeeft, geef dan in het opmerkingenveld aan wie van uw/jouw gezin welke activiteit wil doen. Het volgende programma is samengesteld. De programmaonderdelen kunnen alleen doorgaan bij voldoende animo, maar wees er ook snel bij want vol=vol.
Alle programmaonderdelen zullen starten met een inhoudelijk moment (of u/jij kunt dit zelf thuis doen), passend bij het thema.

*Vrijdag 18 september*

Online Bingo
Vanaf 20.15 uur (gaat door vanaf minimaal 40 deelnemers)

*Zaterdag 19 september*

Fietsroute
(35 of 50-60 kilometer)
Vanaf 13.45 uur (gaat door vanaf minimaal 25 deelnemers)

Wandelpuzzeltocht langs diverse hotspots in Hasselt // een ideale activiteit voor het hele gezin
Starten tussen 10.00 – 11.00 uur of starten tussen 14.00 en 15.00 uur
gaat door vanaf minimaal 50 deelnemers

Volleybal voor iedereen van 12 – 20 jaar
Vanaf 19.30 uur (gaat door vanaf 10 deelnemers)

*Zondag 20 september*

Gastvrije zondag - Samen koffie drinken - één persoon/gezin bij één ander persoon/gezin // optioneel: samen de dienst kijken)

Sing In in de kerk – Gemeenteleden kunnen zich opgeven om hun muzikale talenten in te zetten. Er is helaas nog geen gemeentezang mogelijk. Meer info volgt later.

"Nu de opgavetermijn is verlopen en we de opgaves hebben geteld zijn we dankbaar dat er zoveel opgaves zijn dat álle activiteiten kunnen doorgaan.
Deze week ontvang je de bevestigingsmail.

LET OP. Neem deze mail mee naar het event waarvoor je je hebt opgegeven. Dit mag zowel op papier als digitaal. Geen mail, dan helaas ook geen deelname.
Dit is (helaas) nodig i.v.m. de registratie van de verschillende deelnemers. Heb je aan het eind van de week geen bericht ontvangen?

We zijn erg dankbaar dat er zoveel animo voor de start van het nieuwe winterseizoen is. We hopen een ieder in goede gezondheid te mogen ontmoeten tijdens de activiteit(en).

Tijdens het Openingsweekend hopen we ook aan onze medemensen te denken die onze hulp hard nodig hebben. De kosten voor het weekend zijn minimaal en we hopen op uw vrijgevigheid zodat we met alle extra opbrengst het zendingswerk van de GZB kunnen steunen.

Een gift overmaken kan als volgt. Gebruik het rekeningnummer 'NL92 RABO 0325 6006 27' en geef een gift onder vermelding van 'Openingsweekend'.
De Kerkrentmeesters zorgen ervoor dat het geld op de juiste plek terecht komt."
Tijdens het weekend staat er bij iedere activiteit een collectebus voor ditzelfde doel.

Met vriendelijke groet,

Jos Zomer,