foto kerkWelkom.

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hasselt (PKN).

Op deze website vindt u informatie rond de gemeente en de vele verenigingen

Kerktijd Aanmelden bij Kerktijd.nl
Uitleg over het aanmelden bij Kerktijd.nl
Het aantal bezoekers wordt de komende weken opgeschaald naar 10% van het aantal zitplaatsen in de kerk. Dat dat is in lijn met de afspraken tussen de minister en het CIO.
Vragen over Kerktijd.nl kunt u hier stellen.

Moederdagontbijtje 1Moederdagontbijtjes bestellen (voor het goede doel)
Op d.v. zondag 9 mei is het Moederdag. Een dag om je moeder (of een andere vrouw die veel betekent in je leven) in het zonnetje te zetten. Voor slechts € 5,- wordt er op zaterdag 8 mei een ontbijtje bezorgd bij degene die jij een ontbijtje gunt. Vul het formulier in en het wordt voor je geregeld. Om het zo vers mogelijk te laten zijn, moeten de broodjes alleen nog even afgebakken worden.

Een ontbijtje van € 5,- bevat: Verse Roombotercroissant, verse Kaiserbol, Vruchtenroomyoghurt, Smoothie, Plak Kaas, Plak Ham, Jam, Vers Fruit. Daarnaast een korte beschrijving hoe de broodjes afgebakken kunnen worden.
De opbrengst (na aftrek van de kosten) gaat naar Het Diaconale Project Mozambique. Je ontvangt een Betaalverzoek via de mail/app. Geef je bestelling snel, maar uiterlijk vrijdag 7 mei om 12.00 uur door, want vol = vol.

Ps. Wil je meerdere moeders/vrouwen verblijden met een ontbijtje? Vul dan het formulier per adres in of stuur een mail met de benodigde informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestelformulier Moederdagontbijtje

Moederdagontbijtje