foto kerkWelkom.

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hasselt (PKN).

Op deze website vindt u informatie rond de gemeente en de vele verenigingen

Kerktijd Aanmelden bij Kerktijd.nl
Uitleg over het aanmelden bij Kerktijd.nl
Het aantal bezoekers wordt de komende weken opgeschaald naar 10% van het aantal zitplaatsen in de kerk. Dat dat is in lijn met de afspraken tussen de minister en het CIO.
Vragen over Kerktijd.nl kunt u hier stellen.

VakantieBijbelWeek 1Als stuurgroep zijn we aan het brainstormen geslagen om te bekijken hoe we deze zomer een alternatieve VakantieBijbelWeek kunnen organiseren.
We willen graag zoveel mogelijk kinderen vertellen over Jezus, ook en juist in deze tijd!

Er zijn mooie ideeën waarover we jullie later meer gaan vertellen als de plannen concreter zijn uitgewerkt. In ieder geval zal er gewerkt worden vanuit het thema dat ook dit jaar weer door de HGJB is aangereikt: ‘‘Hallo, contact?!’’ Een actueel thema!

We willen jullie vragen om in jullie persoonlijke gebed en contact met God te vragen of Hij de voorbereidingen wil zegenen.
Tegelijk hebben we al twee praktische vragen:

- wie kan ons (liefst per direct) helpen aan witte lakens?
- wie is er handig met de naaimachine en zou van deze lakens met behulp van een eenvoudig patroon iets in elkaar willen zetten?

Hierover kan contact worden opgenomen met Mirjam Kompanje (038-4775852/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
De lakens mogen daar ook gebracht worden (De Meent 52).

Alvast heel hartelijk dank!

Namens de stuurgroep,
Ingrid de Koning Gans en Ineke Hartman