foto kerkWelkom.

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hasselt (PKN).

Op deze website vindt u informatie rond de gemeente en de vele verenigingen

Kerktijd Aanmelden bij Kerktijd.nl
Uitleg over het aanmelden bij Kerktijd.nl
Gezien de huidige ontwikkelingen blijft het aantal voorlopig 30 personen per kerkdienst.
Vragen over Kerktijd.nl kunt u hier stellen.

Durfte logoOp zaterdag 27 maart werd er een online veiling georganiseerd door de Durfte clubs.
Van tevoren waren we erg benieuwd hoe dit online zou verlopen.
En deze opkomst hadden we niet verwacht!

Ontzettend leuk om zoveel gemeenteleden tegelijkertijd online te zien en mooi om te zien hoe enthousiast iedereen mee ging bieden op de verschillende items. Het was een geslaagde avond en er werden mooie bedragen geboden! De opbrengst van de veiling is plusminus €1400,-!! Iedereen die mee heeft geboden, ontzettend bedankt voor de opkomst en het meedoen. De opbrengst gaat, zoals verteld, naar de christen in Mozambique. Er zijn nog een paar items over, deze kunt u nog t/m 30 april via de website van Hervormd Hasselt bestellen (Durfte webshop). Neem gerust nog even een kijkje.

Namens het Durfte team, bedankt!