foto kerkWelkom.

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hasselt (PKN).

Op deze website vindt u informatie rond de gemeente en de vele verenigingen

Kerktijd Aanmelden bij Kerktijd.nl
Uitleg over het aanmelden bij Kerktijd.nl
Gezien de huidige ontwikkelingen blijft het aantal voorlopig 30 personen per kerkdienst.
Vragen over Kerktijd.nl kunt u hier stellen.

Seniorenmiddag

De geplande seniorenmiddagen in de voorbije maanden konden helaas geen doorgang vinden. Dit betekent dat het seizoen er bijna opzit. Er was een mooi programma opgesteld, maar de medewerkers aan de verschillende middagen moesten worden afgezegd. De reden is u bekend.

We hopen dat we, bij leven en welzijn, in het komende seizoen wel de seniorenmiddagen kunnen houden.

Dit seizoen willen we graag afsluiten met een Paasuitzending die u kunt volgen via de kerkradio en de livestream van Hervormd Hasselt. Naast de meditatie die gehouden wordt door ds. Westerhout, worden enkele gedichten gelezen en worden er psalmen en andere liederen ten gehore gebracht.

De uitzending is op D.V. dinsdag 30 maart en begint om 15.00 uur.

De datum 30 maart is een andere dan de datum ( 16 maart ) die in de Gemeentegids staat vermeld, deze komt te vervallen.

Dinsdag 30 maart valt in de Stille week. Het is dan een goed moment om stil te staan bij het lijden en sterven van de Heere Jezus en bij Zijn opstanding.

We wensen U goede weken toe op weg naar Goede Vrijdag en Pasen.

Een hartelijke groet van ondergetekenden en we willen afsluiten met de volgende woorden:

Gods Woord geeft moedelozen moed,

wijst wegen om te gaan.

’t Moet zijn een lamp voor onze voet,

een licht op onze baan.

Hij doet ervaren, hoe ’t ook gaat :

“ God zal mij leiden door Zijn raad.”

De commissie:

Fam. J. Booij en fam. J. Tempel