foto kerkWelkom.

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hasselt (PKN).

Op deze website vindt u informatie rond de gemeente en de vele verenigingen

Kerktijd Aanmelden bij Kerktijd.nl

Uitleg over het aanmelden bij Kerktijd.nl               Flyer-Kerktijd.nl
Het aantal personen per kerkdienst is afgeschaald naar 30 personen per dienst.

Mondkapje
Het dragen van een mondkapje is op het kerkplein en in de kerk verplicht.

Als u gaat zitten mag u het mondkapje afdoen en bij het velaten van de kerk weer opdoen.

Lees hier meer

HjgbHallo jongere,

Wellicht heb jij er weleens van gehoord of ben je er zelfs weleens geweest, de HGJB Kerstconferentie. Een conferentie voor jongeren tussen de 16 en 26 jaar die op zoek zijn naar verdieping in hun persoonlijke geloof en samen met andere jongeren een geweldige tijd willen beleven!

Dit jaar heeft de HGJB een special edition georganiseerd. Ze komen met nieuwe programmaonderdelen en zijn niet fysiek, maar online te vinden. Eén ding blijft hetzelfde, namelijk dat je op de conferentie God, anderen én jezelf kan ontmoeten.
Op drie avonden (28, 29 en 30 december 2020) gaat de HGJB live met een te gek avondvullend programma. Tijdens deze avonden willen we met een groep van maximaal 20 jongeren in de Regenboog de diensten live volgen, met elkaar in gesprek gaan en biedt de HGJB extra verdieping d.m.v. workshops, sprekers etc.
Het programma zal iedere avond starten om 17:00 met een gezamenlijke maaltijd, waarna we om 18:30 via de beamers de dienst en de rest van het programma zullen volgen.
Aan het programma zijn kosten verbonden, echter hoe meer mensen deelnemen hoe lager de kosten worden dus haal je vrienden over en geef je snel op bij mij, want vol=vol!
Het thema van de KC 2020 wordt uitgelegd in de bijgevoegde video: https://youtu.be/EQNGk-vH--0

Voor opgave of vragen kun je met mij contact opnemen,

Jorwin van Zeumeren
Met vriendelijke groet,