foto kerkWelkom.

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hasselt (PKN).

Op deze website vindt u informatie rond de gemeente en de vele verenigingen

Kerktijd Aanmelden bij Kerktijd.nl

Uitleg over het aanmelden bij Kerktijd.nl               Flyer-Kerktijd.nl
Het aantal personen per kerkdienst is afgeschaald naar 30 personen per dienst.

Mondkapje
Het dragen van een mondkapje is op het kerkplein en in de kerk verplicht.

Als u gaat zitten mag u het mondkapje afdoen en bij het velaten van de kerk weer opdoen.

Lees hier meer

NotenbalkHet idee is ontstaan om één keer in de maand voor of na de kerkdienst een paar liederen te spelen met een aantal muzikanten uit de gemeente.

Lijkt het u/jou leuk om hier een bijdrage aan te leveren? Iedereen, jong en oud, kan zich hiervoor aanmelden! Het maakt hierbij niet uit welk instrument u bespeelt. We hopen dat er veel enthousiaste gemeenteleden zijn die dit willen doen!

Daarnaast komt er ook een muziekcommissie, waar u lid van kunt worden. Hierover volgt later meer informatie.

Als u zich wil aanmelden voor het musiceren, kunt u een berichtje sturen naar Lisanne van der Kamp.

Sms/app: 0658934054

Opgave muziekgroep

Vul uw naam in
U vult een fout adres in