foto kerkWelkom.

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hasselt (PKN).

Op deze website vindt u informatie rond de gemeente en de vele verenigingen

Kerktijd Aanmelden bij Kerktijd.nl
Uitleg over het aanmelden bij Kerktijd.nl
Het aantal bezoekers wordt de komende weken opgeschaald naar 10% van het aantal zitplaatsen in de kerk. Dat dat is in lijn met de afspraken tussen de minister en het CIO.
Vragen over Kerktijd.nl kunt u hier stellen.

Notenbalk
Wij (de muziekcommissie) hopen dat u al meerdere keren heeft genoten van de muziek die elke maand werd gemaakt na de kerkdienst.

Als het u/jou ook leuk lijkt om hieraan mee te doen, kunt u een berichtje sturen naar Lisanne van der Kamp.

Sms/app: 0658934054

Opgave voor muziek na de kerkdienst

Vul de juiste naam in
U heeft een onjuist nummer ingevoerd. Vul in als 0381234567 038-1234567 of 0612345678 06-12345678