foto kerkWelkom.

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hasselt (PKN).

Op deze website vindt u informatie rond de gemeente en de vele verenigingen

Kerktijd Aanmelden bij Kerktijd.nl
Uitleg over het aanmelden bij Kerktijd.nl
Het aantal bezoekers wordt de komende weken opgeschaald naar 10% van het aantal zitplaatsen in de kerk. Dat dat is in lijn met de afspraken tussen de minister en het CIO.
Vragen over Kerktijd.nl kunt u hier stellen.

Gzb logoHelp kerk Costa Rica te leren dienen

De Pinkstercollecte van de GZB is bestemd voor de kerken in Costa Rica. Zij ontdekken steeds meer dat het vuur van Pinksteren ook leidt tot daden. GZB-zendingswerker Kees Geluk begeleidt kerken om diaconaal actief te worden. Zijn vrouw, Claudia, geeft huiswerkbegeleiding aan kinderen uit een arme wijk en de Costa Ricaanse Bella Flor startte er een ontmoetingscentrum waar mensen uit de wijk een maaltijd krijgen.

De GZB werkt wereldwijd met kerken samen om het Evangelie te delen. Dat kan alleen als u de GZB daarbij helpt. Juist nu! Zo steunt u het zendingswerk van de GZB:

Zaterdagavond 15 mei organiseert de GZB een online reis door de wereldkerk.
Dit is de start van een bijzondere pinkstercampagne met als thema ‘Houd het vuur brandend’.
Kijk voor meer info en om je aan te melden op: Houd het vuur brandend - GZB