Kopje koffie

Koffiedrinken in zomertijd

De eerste ontmoetingen na de kerkdienst op het kerkplein zijn er geweest. Fijn om elkaar als gemeenteleden en gasten te ontmoeten tijdens de kerkdienst onder het Woord van God en met elkaar daarover na afloop door te praten. Mooi dat we elkaar als broeders en zusters van Gods Kerk zo mogen ontmoeten!

Hieronder tref je een overzicht van de zondagen D.V. met daarbij de betreffende wijk, die gastheer/gastvrouw zijn bij het kerkkantoor:

Zondag 25 augustus -- Afsluiting van VBW en na afloop van de kerkdienst gezamelijk koffiedrinken op het plein
..
Zondag 1 september – wijk 10
Zondag 8 september – wijk 2

De gemeenteleden van de betreffende wijk zijn op de genoemde zondag ook van harte welkom. Goede ontmoetingen met elkaar gewenst!

Mocht u of jij op vakantie gaan, schroom niet om zelf een gast te zijn bij een plaatselijke/regionale protestantse kerk; ook als je in het buitenland bent. De betreffende gemeente, die met name in buitenland vaak klein is, vindt het erg fijn om geloofsgenoten te ontmoeten en elkaar te bemoedigen in de ‘geloofstaal’, die, waar dan ook, hetzelfde is! Op het internet is vaak meer informatie van de betreffende gemeente te vinden.

Namens de evangelisatiecommissie,
Jorden Jan van Zeumeren