VakantieBijbelWeek  

Vakantie Bijbel Week / Houtdorp

Beste gemeenteleden,     

misschien heeft u het al gemerkt: achter de schermen worden alweer enthousiast volop voorbereidingen getroffen voor de Vakantie Bijbel Week / het Houtdorp. Ook deze zomer mogen we alle kinderen weer een mooie week aanbieden waarin ze mogen horen over Jezus en waarin ze samen zingen, timmeren, werkjes maken, etc. 

Wilt u graag meehelpen? Dat kan, en daar zouden we heel blij mee zijn! We benaderen vele gemeenteleden, maar uiteraard mag u zich zelf ook aanmelden bij ons om mee te helpen. 

Er kan buiten in het Houtdorp (kinderen van 8 t/m 12 jaar) en binnen (kinderen van 4 t/m 7 jaar) geholpen worden door groepsleider te zijn, maar daarnaast zijn we bijvoorbeeld ook mensen nodig die het leuk vinden om een ochtend op de kleine kinderen van de groepsleiders te passen in De Regenboog.

Ieder jaar zijn we weer blij om te zien hoeveel jongeren ook hun inzet tonen om er voor de kinderen een fantastische week van te maken. Daarom voor de jeugd (vanaf 14 jaar!) eveneens weer de uitnodiging: help je mee?

De Vakantie Bijbel Week vindt dit jaar plaats op D.V. dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 augustus. 

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of één van ondergetekenden te benaderen. Dat mag persoonlijk, maar mag ook gerust via een appje. 

Alvast ter info, en ter herinnering aan degenen die zich al hebben opgegeven om mee te helpen: 

op dinsdag 25 juni houden we een algemene startvergadering in De Regenboog. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar, waarna we met elkaar alvast zullen nadenken over het thema (SchatRijk!) en er uitleg gegeven zal worden over de gang van zaken. Het is ieder jaar weer goed om als team op deze wijze ons voor te bereiden op het mooie werk!

Wilt u de voorbereidingen voor de Vakantie Bijbel Week meenemen in uw gebed? 

We kunnen nóg zo hard ons best doen om alles tot in de puntjes te regelen, maar zonder de Zegen van God rust dat nergens op.. 

Meer info over de VakantieBijbelWeek vindt u hier...

Hartelijke groet van de Algemene Leiding,

Petra Wursten (0611978637) en Ineke Hartman (0641699777)